Svédmasszázs

Svédmasszázs

Arc- és fejmasszázs

Indiai olajos masszázs

Indiai olajos masszázs

Alakformáló-fogyasztó, cellulit elleni masszázs

Fontosnak tartom leszögezni, hogy a fogyasztómasszázs nem sorolható a kellemes masszázs kategóriájába. De hát a szépségért egy picit szenvedni kell…

Ez egy igen intenzív irányított fizikai behatás, amely saját rendszerének köszönhetően mobilizálja a zsírsejtek tartalmát és stimulálja a szervezetet annak lebontására. A kezelés kúraszerűen alkalmazva fejt ki hatásos, maradandó eredményt.

Rendkívül intenzív, radikális speciális masszázs fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát a kiválasztó rendszer irányában mobilizáljuk a kényes, súlyfelesleggel rendelkező területekről. Fizikai megnyilvánulásai: csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója végett. Bőr rugalmasságának, feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, a narancsbőr (cellulit) csökkenése, a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében. A masszázs után testtekercselést is alkalmazok, amikor is fokozódik a nyirokrendszer működése, feszesedik a bőr, a zsír-szövetek anyagcseréje és a hatóanyagok felszívódása is intenzívebbé válik.

Vendégeimnek azt szoktam ajánlani, hogy a kúra alatt - mely 12-15-20 alkalmas lehet – igyekezzenek megnövelni a vízfogyasztást, ki mennyivel tudja… Ezen kívül fontos tudni, hogy a kúra eredményesebb, ha figyelnek az étkezési szokásaikra (mennyiségre, szénhidráttartalomra). Külön diéta nem szükséges, csak egy kicsi odafigyelés! :)

A kúrák akkor eredményesek, ha a masszázsok rendszeresen történnek. Általában heti 3 alakalom szükséges. Egy masszázs időtartama: 30 perc. Ez alatt lehetőség van a két comb és a hasi rész megdolgozására. Természetesen amennyiben csak valamelyik részterület szorul korrekcióra, akkor a 30 perc teljes időtartamát oda koncentrálom.

A kúra eredménye ruhaméretben és centiméterben mérhető.

Mikor kezdjük? :)